DVO1449  ROB3259 65 IMG 5171 DVO1293

klant ervaringen

Lilian Timmer - 29 april 2015

Ervaren stemacteur / voice-over ✤ Presentatrice ✤ Copywriter ✤ Marketing Communicatie Hemmink BV

Niels is een bezielde geluidsproducent en absoluut een vakman Hij weet zijn studiogasten op hun gemak te stellen en op natuurlijke wijze te coachen. Zijn werk gaat pas de deur uit nadat het volledig aan zijn kwalitatieve maatstaven voldoet. Een fijne sparingspartner met veel humor!

Yvon Rooth - 24 januari 2014
Manager Marketing & Communicatie at Van Bruggen Adviesgroep

Niels heeft diverse keren de opnames van radiospots voor Van Bruggen Adviesgroep verzorgd, welke zijn ingezet op 100%NL en Skyradio. Niels slaagt erin om professionaliteit, flexibiliteit en resultaat te combineren binnen een ontspannen en goede setting. Daarbij is hij kritisch, pro actief en denkt hij mee, maar neemt hij ook verantwoordelijkheid voor de afwikkeling op zich. En dat alles met een gezonde dosis humor. Wij kijken uit naar de volgende opnames

Adèle Reiss - 14 november 2010
KUNSTENAREISS | projectorganisatie voor breedtekunst, management en publiekscommunicatie | directeur

Niels en ik kennen elkaar uit de tijd dat ik directeur was van Markant en hij zich ophield in de Lichte Muziek sectie. Markant zette toen net de eerste schreden op het pad van een opname studio en Niels was daarin onze leading man. Het waren hectische jaren bij Markant maar we hebben altijd met veel plezier samengewerkt. Ik heb hem ervaren als vakbekwaam, creatief en flexibel.

Martin de Bes - 3 november 2010
1) m{ART}in vormgeving. Geeft Vorm aan Vormgeving. 2) Bandplanner. Brings artists and stages together

Niels has shown to be a professional producer and gives valuable feedback at creative work. I can recommend Niels highly for the production of your music, commercial or related creative expressions.

Ingrid Putman1 november 2010
Allround stemacteur, presentatrice en stemcoach at Studio Oranjeoord

Als Voice-Over heb ik al een aantal keren met Niels samengewerkt 
Oa hebben we een landelijke commercial opgenomen voor Sky radio. 
Niels is een gedreven en vakbekwame audio- en muziekproducent met een hooggekwalificeerde studio. Verder ben ik heel erg te spreken voor de flexibele en prettige manier van samenwerken. 
Ik hoop in de toekomst nog veel mooie commercials met Niels te mogen maken.

Leren stemacteren