IMG 5171  ROB3259 65 DVO1293 DVO1449

Referenties


Mensje van Steen

Mensje van Steen begon al met zingen toen ze 12 jaar was. Op haar 14e kreeg ze haar eerste zanglessen. Tegenwoordig is haar enige bandlid haar piano en werkt ze nog altijd aan een verdere doorbraak. Met trots presenteert Mensje haar laatste nummer ”Say Something”. Net als haar eerdere hits is ook dit nummer opgenomen in de studio van NLS Music.

Kijk voor meer informatie over Mensje van Steen op haar website 


Mix CD's Cafe de Zaak gaat los!

Door velen wordt deze kroeg de gezelligste zaak van Apeldoorn gezien. En al vele jaren mixed NLS Music de CD waarop alle favoriete muziek van de bezoekers zijn gemixed tot een "Weekend Soundtrack" Inmiddels zijn er 7 delen(!!) verschenen.

 


Alles Kids

Alles Kids in Drenthe is het grootste, gratis kinderevenement op een stadsvloer in Nederland. Sport, muziek, gave attracties, theater, workshops. Voor ieder kind in de leeftijd van 4 - 12 jaar is er wel iets leuks te doen op het festival. Attractieparken uit Drenthe en omgeving nemen hun attracties mee naar Emmen en er zijn allerlei activiteiten: coole moves leren in een van de dansworkshops, een ritje in de historische trein, theatervoorstellingen, springkussens, klimmen....eigenlijk teveel om op te noemen. NLS Music heeft het thema nummer van dit evenement geproduceerd.

Kijk voor meer informatie over Alles kids


Hotel Oranjeoord

Hotel Oranjeoord is een sfeervol driesterrenhotel in het monumentendorp Hoog Soeren, het hoogste punt van de Veluwe. Het hotel ligt temidden van de bossen en de landerijen van natuurreservaat “De Kroondomeinen”, op enkele kilometers van Apeldoorn. Voor zowel recreatieve als zakelijke doeleinden, biedt Hotel Oranjeoord bezoekers alle mogelijke rust en comfort, met 29 moderne kamers, acht verschillende vergaderruimten, een restaurant, brasserie, tapasbar, een serre en verschillende terrassen met vrij uitzicht. Het uit 1898 daterende hotel was ooit nog koninklijk bezit. NLS Musiv heeft de promotiefilms geproduceerd en voorzien van het beste geluid.